Familiereis Zuid-Afrika

Familiereis Zuid-Afrika

Wanneer je met je familie op reis wilt gaan vergt dit veel planning. Je moet veel uitzoeken. Van vliegtickets tot accommodaties en van activiteiten tot excursies. Hier kan veel tijd en energie in gaan zitten. Je kunt ervoor kiezen dit allemaal zelf uit te dokteren, maar je kunt dit ook aan een externe partij uit besteden. Wanneer je gaat naar een bestemming die nog vrij nieuw voor je is kun je het beste een familiereis boeken. Zo wordt alles voor je in orde gebracht en hoef jij slechts met je gezin op de dag van vertrek op Schiphol op te komen dagen met je paspoort in je hand.

Ben je nog opzoek naar een toffe bestemming voor een familiereis? Denk dan voor dit jaar aan Zuid-Afrika. Zuid-Afrika is een bijzondere exotische bestemming waar veel te doen en te zien is. Het is een bestemming die leuk is voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Stiekem is het misschien ook wel het mooiste gebied binnen het continent Afrika.

Er zijn veel aanbieders van familiereizen naar Zuid-Afrika. Eén van de hooggewaardeerde reizen zijn de reizen via aanbieder Fox Reizen. Fox Reizen is een zeer betrouwbare reisorganisatie met decennialang ervaring in het organiseren van reizen naar het Afrikaanse continent.

Ze bieden meer dan 20 verschillende soorten familiereizen naar Afrika aan. Zo is er altijd een reis die past bij je budget, je vakantiewensen en je familie. Er zijn hele actieve reizen maar ook heel veel strandvakantie reizen. Ook zijn er reizen die een combinatie zijn van beiden. Een grote favoriet binnen de familiereizen is de familiereis ‘Wildrijk Zuid-Afrika en Paradijselijk Mauritius’.

Dit is een familie groepsreis waarbij je heel Zuid-Afrika zult zien en ontdekken en ook nog eens kunt genieten van het heerlijke eiland Mauritius. Want laten we eerlijk zijn, als je zo ver reist, waarom zal je dan slechts één bestemming zien, als het er ook meerdere kunnen zijn?

 

De rondreis begint in Zuid-Afrika. Hier zal je de Panorama Route volgen waardoor je verzekerd bent van adembenemende beelden. Je maakt een boottocht over de Blyde River Canyon en geniet van prachtige uitzichtpunten. Je bezoekt tijdens deze reis ook het Kruger National Park en breng je een bezoek aan een opvangcentrum voor gewonde wilde dieren.

Het Kruger National Park zal één van je mooiste ervaringen tijdens deze reis zijn. Je gaat samen met een gids op Safari en op zoek naar ‘The Big Five’. Je wordt door de gids, ook wel de park ranger, bij gepraat over alles rondom de dieren in het park. Je zult ontzettend veel leren over de ‘African Wildlife’. Je verblijft in een luxe lodge op het terrein van het National Park. Je lodge heeft alles wat je nodig hebt. Van fijne bedden tot een douche. En niet zomaar een douche, nee een open lucht douche. Dat opzicht zal al een hele bijzondere ervaring worden.

 

De reis sluit je af met een aantal dagen heerlijk vertoeven op het strand van Mauritius. Je kunt heerlijk bijkomen van alle indrukken die je hebt opgedaan en even goddelijk genieten voordat je de reis terug naar Nederland maakt. Dit zal een familiereis naar Zuid-Afrika worden om nooit te vergeten. Je zult er gegarandeerd nog veel jaren met veel plezier op terugkijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *