Life coach Rotterdam

Life coach Rotterdam

 

Het doel van de life coach is om jouw levensgeluk te vergroten. Om je gelukkig te voelen moet je allereerst zelfkennis hebben en innerlijke vrijheid voelen. De life coach Rotterdam helpt je bij het vergroten van je zelfkennis, waardoor je weet wat jouw diepste verlangens zijn en waar jij waarde aan hecht. Hierdoor wordt het duidelijk wat de eventuele geluksverstorende factoren in je leven zijn. Zodra je deze kunt aanwijzen kun je de factoren ombuigen of veranderen zodat niet jouw geluk meer in de weg staat.

 

Wat doet een life coach?

 

De life coach helpt je om beter in je kracht te staan waardoor je sterker in het leven staat. Met behulp van de life coach krijg je beter inzicht in je kwaliteiten en valkuilen. Ook zorgt life coaching voor inspiratie en motivatie. Dit kan zowel gericht zijn op werk als op privé. Het uiteindelijke doel is dat je zelf vorm leert geven aan je diepste verlangens. Dit heeft invloed op verschillende vlakken in je leven. Zodra je weet wat je belangrijk vindt kun je daar meer tijd aan besteden, wat zorgt voor balans, het ontplooien van je talenten, het vinden van de juiste baan en ga zo maar door. Zodra je weet waar jij blij van wordt sta je positiever en met meer energie in het leven.

 

Life coach op het werk

 

Het is ook mogelijk om een life coach in te schakelen om problemen of lastige kwesties binnen organisaties op te lossen. De life coach kan bijvoorbeeld medewerkers begeleiden en trainer waardoor ze beter om kunnen gaan met stress of conflicten. Vaak heeft dit een lager ziekteverzuim tot gevolg. Als werkgever is het prettig om te weten dat jouw werknemers goed in hun vel zitten en werk doen dat ze als zinvol ervaren. De life coach gaat met jouw medewerkers op zoek naar de natuurlijke talenten en competenties om er achter te komen waar de passie ligt.

 

De coach sessie

 

Ben jij benieuwd hoe een coach sessie met een life coach in Rotterdam er uit ziet? Dit is heel verschillend. Zo zijn er life coaches waar jij op gesprek gaat maar ook coaches die bij jou thuis komen of waarmee je buiten afspreekt. Tijdens een coachingssessie staat jouw vraag centraal als leidraad. Tijdens de sessie komt vaak van alles naar boven, waarop doorgaans direct wordt ingegaan. De manier van coaching is zeer intuïtief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *