Sport displays

Sport displays zijn de grote scoreborden die worden gebruikt bij wedstrijden. Deze scoreborden zijn belangrijk in de competitie en hebben tot doel de uitslag of wedstrijdverloop aan de toeschouwers te tonen. Deze sport displays bestaan in alle soorten, maten, kleuren en zijn uitgebreider naarmate er meer geld wordt aan uitgegeven.

Sport displays zijn er in elke competitie en in elke sport

Sport displays vind je terug in elke competitie en in elke sport. Een wedstrijd is niet volledig zonder gebruik van een digitaal scorebord. Iedere sport heeft een eigen sport display. Hoe deze er uit ziet hangt af van hoeveel geld ze er aan besteed hebben bij aankoop. Zo zijn er basismodellen beschikbaar die enkel een digitaal scorebord weergeven. Of de duurdere, uitgebreidere varianten waar men nog andere zaken kan bij plaatsen.

Wat staat er op een sport display?

Op een sport display kan heel wat worden gezet afhankelijk van de grootte en de prijs van het display zelf.

• De club of thuisploeg
  • De sport
  •  Het scorebord
  • De wedstrijd die wordt gespeeld of de competitie
  • Een klok om de tijd in de gaten te houden
  • Reclame en/ of advertenties
  • Eventuele sponsors en / of bedrijven die geïnvesteerd hebben
  • Logo’s
  • Etc…

Men kan zelfs kiezen voor een kleur weergave of een full colour weergave. Alles hangt er natuurlijk vanaf hoeveel geld men investeert in de sport displays . Deze displays kunnen via een desktop of een controller bedient worden.

Sport diplays: Voor bedrijven is het een ideale manier om aan marketing te doen

Als bedrijf of als sponsor is het ideaal om via sport displays in de kijker te komen. Je logo wordt door alle toeschouwers gezien en het zorgt voor reclame. De meeste sponsors van een club zorgen voor de sponsoring van de sport displays omdat het voor hun bedrijf deel uit maakt van hun marketingstrategie. Als bedrijf of sponsor is het goed om na te gaan bij welke sport of in welke competitie je wenst zichtbaar te zijn. Hoe hoger de club gerangschikt of hoe belangrijker de competitie is, hoe meer je als bedrijf of sponsor betaalt om reclame te maken via de sport displays. Het voordeel is dat je als bedrijf zichtbaar blijft doorheen de competitie.