Jongerencoach Amstelveen

Jongerencoach Amstelveen

 

Een jongerencoach kan je kind op weg helpen. Bijvoorbeeld als je kind is vastgelopen tijdens de studie of bij het maken van bepaalde keuzes. Ben je op zoek naar een jongerencoach in Amstelveen en omgeving? Lees dan snel verder.

 

Wat doet een jongerencoach?

 

Een jongerencoach is een expert in het begrijpen en motiveren van jongeren. Door middel van gesprekken en coachingsessies zal een jongerencoach je kind een duwtje in de goede richting geven. Bijvoorbeeld als je kind vastloopt tijdens de studie, moeite heeft met keuzes maken of tegen andere problemen –zoals faalangst of dyslexie- aanloopt. De jongerencoach stimuleert je kind bij het behalen van bepaalde leerdoelen, en helpt je kind waar nodig op andere vlakken. Een jongerencoach is vaak een positief rolmodel, die op een leuke en frisse manier je kind weer op de goede weg helpt. Naast dat een jongerencoach je kind kan helpen bij zijn studie, adviseert een jongerencoach je kind ook over andere onderwerpen. Een jongerencoach kan zich namelijk perfect inleven in de belevingswereld van jongeren.

 

Waar vind je een jongerencoach in Amstelveen?

 

In Amstelveen zijn meerdere jongerencoaches en coachingspraktijken actief. Voorbeelden van jongerencoaches in Amstelveen zijn onder andere Sandra Schoonhagen en Shanna Le Double. Bekende coachingspraktijken in Amstelveen zijn bijvoorbeeld Bold Mind Generation, Child Matters en Samenvijf. Naast dat een jongerencoach vaak veel voor je kind kan betekenen, is een gezinscoach ideaal als jullie problemen ondervinden op het thuisfront. Een gezinscoach kijkt namelijk niet alleen naar de rol van je kind, maar kan ook jou en de andere gezinsleden coachen en op weg naar een fijne thuisbasis helpen. Denk je dat je kind meer baat heeft bij praktische hulp? Zoek dan eens naar huiswerkbegeleiding. Bij huiswerkbegeleiding leert je kind zelf zijn huiswerk te maken en te studeren. Een resultaat hiervan is dat je kind meer structuur aanleert, beter leert te plannen en betere cijfers zal behalen.

 

Vacatures voor jongerencoach in Amstelveen

 

Wil je aan de slag als jongerencoach in Amstelveen? Contacteer dan eens wat coachingspraktijken en informeer naar vacatures. Daarnaast kun je ook je eigen coachingspraktijk beginnen. Een goede jongerencoach kan zich perfect inleven in jongeren en weet kinderen te stimuleren en motiveren op een leuke en speelse manier. Ervaring met jongeren en een sociale opleiding gevolg hebben zijn vaak een pré als je aan de slag wilt als jongerencoach. Tot slot zijn humor en geduld eigenschappen die een jongerencoach over het algemeen goed kan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *