Juf en meester cadeau

 

Juf en meester cadeau

 

Gedurende het schooljaar hebben juffen en meesters hard gewerkt om de vaardigheden en kennis van je kinderen te verbeteren. Ze hebben spannende activiteiten ontwikkeld om de nieuwe generatie geïnteresseerd te maken in meerdere onderwerpen. Of je hem of haar een leraar, onderwijzer, juf of meester noemt, ik wil heel duidelijk zeggen: degenen die gedurende het schooljaar voor je kind zorgen, moeten een cadeau krijgen om het einde van het schooljaar te vieren!

 

Hoe bevalt de leraar?

Om iemand echt te plezieren, moet je meestal verder gaan dan het eerste voor de hand liggende cadeau-idee. Kun je je voorstellen hoeveel latten of bladwijzers je leraar al heeft ontvangen? Natuurlijk kunnen deze klassiekers nog steeds leuk zijn, maar zorg er in dit geval voor dat je een zeer persoonlijke stijl toevoegt. Dat is wat jouw geschenk waardevol maakt voor hem of haar. Geef een juf en meester een cadeau, afhankelijk van de interesse. 

 

  1. De ecologist

Is hij of zij ecologisch gevoelig, geven ze de voorkeur aan tijd doorbrengen in de natuur, of bewonderen ze gewoon prachtige planten aan hun bureau (en ook als ze thuis zijn)? Als je leraar van groene planten houdt, dan zul je hem zeker plezieren met een bloempot die je zelf decoreert. Als de zomer (en vakantie) nadert, kies dan vetplanten of cactussen die een kleine hoeveelheid water vereisen.

Heb je als ouders geen tijd voor creatieve workshops met je kinderen? Kies een mooie foto of gescand kunstwerk voor je kind en kleef het op een kleine keramische pot. De resultaten zijn verbluffend! Heb je geen groene vingers, vul de pot met snoep en wikkel het in doorzichtig papier met mooie linten en gepersonaliseerde labels.

 

  1. Het perfecte cadeau voor een grappige leraar

Je kinderen lachen en hebben het hele jaar door plezier dankzij een leraar met een scherp gevoel voor humor? Hij of zij zou dit lerarengeschenk leuk vinden: een stoffen draagtas met een grappige zin, zoals deze: “Ik hou van mijn leerlingen (wanneer ze op vakantie zijn)”. Ik weet zeker dat ze van deze tas zullen houden! Om ervoor te zorgen dat je het meest originele cadeau geeft, kun je ook een deurplaatje laten maken met zijn of haar naam erop (verwijzend naar een paar anekdotes, dat is nog beter). Omdat zo’n leraars het verdienen om te pronken met hun talenten, vind je niet?

 

3.Super stijlvolle metalen doos voor de georganiseerde leraar

Is je leraar een meneer en mevrouw “proper”? Heeft hij of zij altijd veel kleine dingen op te ruimen en kan hij of zij de rotzooi niet aan? Je kunt prachtige kleine doosjes kopen met een mooie foto en eventueel een aangepaste tekst. Dat zou een glimlach op haar/zijn gezicht moeten toveren en haar/hem in staat moeten stellen haar werkuitrusting op te bergen voor de duur van de vakantie!

 

  1. Voor de juf of de meester die kan genieten van een lekker wijntje

Als je zelf van wijn houdt, zal je geen moeite hebben om een fles te vinden die zowel lekker als betaalbaar is. En natuurlijk kan een niet-alcoholische drank ook heel geschikt zijn.

Er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Teveel om hier allemaal op te sommen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *