De Russian volume is dé schoonheidstrend van 2020

Russian volume (wimpers)

Elke vrouw wil er leuk en verzorgd uitzien. En iedereen is mooi zoals die is. Toch zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je schoonheid te vergroten en te benadrukken. Je ogen zijn een belangrijk onderdeel van wie je bent. Het is meestal het eerste waar men naar kijkt. Wist je dat je heel simpel je prachtige ogen kunt accenturen? En nee, we hebben het niet over make-up. We hebben het over wimper extensions. En niet zomaar wimper extensions, maar de Russian volume.

 

Met de Russian volume bereik je de perfecte wimpers. Je zal een natuurlijke look behouden maar krijgt tegelijkertijd ook mooie volle wimpers. Het fijne hieraan is, is dat je ook zonder mascara mooie volle wimpers hebt. Ga je bijvoorbeeld op vakantie naar een zonnig oord, ben je van plan om lekker veel te zwemmen in de zee of het zwembad, dan heb je waarschijnlijk helemaal geen zin in make-up. Maar je wilt er ook wel goed uit zien. Met de wimperextenions gaat dit perfect samen. Door de volle wimpers die je zult hebben heb je helemaal geen make-up meer nodig, maar verliezen je ogen hun prachtige blik niet.

 

One-by-one wimper extensions

Je vraagt je misschien af wat de Russian volume zo bijzonder maakt. Vaak worden er bij wimper extensions wimpers in lijntjes geplaatst. Je krijgt één ‘wimpermat’ op je ooglid bevestigd. Dit kan van een afstand heel mooi zijn, maar als je dichterbij komt zie je dat dit er heel nep uitziet. Het is leuk voor een fotoshoot of voor een bijzondere dag zoals een verjaardag of een bruiloft, maar minder leuk voor doorgaans gebruik. Bij de Russian volume worden de wimpers één voor één geplaatst tussen je eigen wimpers. Omdat het niet in hele bosjes tegelijk gaat maar de extensions er per stuk in worden gezet blenden ze veel beter met je eigen wimpers waardoor je de natuurlijke look zult behouden.

 

Tijdens de behandeling gaat het vooral om een verlenging en verdikking van je eigen wimpers. Er worden tijdens een behandeling worden er gemiddeld 60-80 wimperextensions geplaatst. Het aantal hangt af van de look die je wilt. Ga je voor de volle 80 wimpers krijg je een natuurlijke maar glamourvolle uitstraling. Ga je voor gemiddeld 70 wimperextensions dan ligt de focus vooral op verdikking van je eigen wimpers en ga je voor 60 wimperextensions dan ligt de focus vooral op verlenging. De extensions blijven 6 tot 8 weken zitten en je kunt ze daarna bij laten vullen. Al met al is het een prettige manier om je ogen eens goed in de kijkers te zetten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *